FB Promo
Incendiu violent la un zgarie-nori din Dubai. Cladirea a fost cuprinsa de flacari
Vizite: 790
4 august 2017
Incendiu violent la un zgarie-nori din Dubai. Cladirea a fost cuprinsa de flacari
Incendiu violent la un zgarie-nori din Dubai. Cladirea a fost cuprinsa de flacari
Share |

Un incendiu violent a cuprins un zgârie-nori locuit la Dubai, în Emiratele Arabe Unite (EAU), a doua oară în doi ani, relatează BBC News, citat de News.ro si Digi24.

Imagini postate pe rețele de socializare surprind flăcările cuprinzând Torch Tower, arzând și fragmente care cad. Autoritățile au anunțat că Apărarea Civilă a ”evacuat cu succes” turnul și că incendiul a fost controlat.

Era neclar ce a provocat incendiul în acest zgârie-nori, unul dintre cele mai înalte din lume. „Nu s-au raportat răniți până acum în incendiul de la Torch Tower”, a anunțat biroul de presă al Guvernului.

”Operațiuni de răcire erau în curs”, a anunțat aceeași sursă.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.