FB Promo
60.000 de venezueleni au trecut frontiera in Columbia cautand mancare
Vizite: 879
19 iulie 2016
60.000 de venezueleni au trecut frontiera in Columbia cautand mancare
60.000 de venezueleni au trecut frontiera in Columbia cautand mancare
Share |

Noi imagini ale disperării în Venezuela, unde oamenii mor la propriu de foame. Țara vecină Columbia a redeschis granița pentru a doua oară în această lună, iar 60.000 de oameni au trecut frontiera ca să-și cumpere produse de strictă necesitate, care nu se mai găsesc în magazinele din Venezuela, relateaza Digi24.

După o noapte întreagă de așteptare, zeci de mii de venezueleni au trecut frontiera. Veniți și de la sute de kilometri distanță, oamenii au cumpărat de toate din țara vecină - de la mâncare și lapte, până la medicamente și scutece pentru copii. Sunt produse de strictă necesitate, care nu se mai găsesc în țara lor, afectată de o criză severă.

„Am călătorit de ieri de la ora 18:00 până în această dimineață. La ora 06:00 ne-au lăsat să trecem”.

Humerto Velasquey, oficial columbian din domeniul imigrației: „Le oferim tot ajutorul posibil celor care vin la noi să se aprovizioneze.”

Sursa: Digi24
Foto: www.progressivestoday.com
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.