FB Promo
Hayat Boumeddiene, sotia teoristului Amedy Coulibaly este cautata | VIDEO
Vizite: 1187
11 ianuarie 2015
Hayat Boumeddiene,  sotia teoristului Amedy Coulibaly este cautata | VIDEO
Hayat Boumeddiene, sotia teoristului Amedy Coulibaly este cautata | VIDEO
Share |

Hayat Boumeddiene, soția lui Amedy Coulibaly, este căutată de autoritățile din lume, după ce au apărut informații potrivit cărora aceasta a părăsit teritoriul Franței și s-ar afla în Turcia sau Siria. Imagini cu Hayat Boumeddiene și Amedy Coulibaly în timp ce pozau cu diferite arme au fost publicate de presa franceză, relateaza Mediafax.

Hayat Boumeddiene și Amedy Coulibaly au locuit într-un apartament situat deasupra unui restaurant indian aproximativ cinci ani, potrivit unui vecin care vrea să-și păstreze anonimatul, informează CNN.

Boumeddiene, în vârstă de 26 de ani, purta întotdeauna văl islamic integral, iar cei soți erau adesea văzuți împreună deplasându-se cu un scuter.

Hayat Boumeddiene era originară din Villiers-sur-Marne, Franța, și mai avea șase frați. Mama ei a murit când aceasta avea 8 ani, iar ea și unii dintre frați au fost dați în îngrijirea statului.

Conform Le Parisien, femeia ”s-a căsătorit religios” cu Amedy Coulibaly în 2009. Anul următor, Amedy Coulibaly și Cherif Kouachi au fost implicați în tentativa de eliberare a unui algerian care era închis pentru atentatele de la metrou din 1995.

Sursa: Mediafax
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.