FB Promo
Grecia | O pensionara din Lesbos, propusa la Premiul Nobel pentru Pace
Vizite: 917
3 februarie 2016
Grecia | O pensionara din Lesbos, propusa la Premiul Nobel pentru Pace
Grecia | O pensionara din Lesbos, propusa la Premiul Nobel pentru Pace
Share |

Grecia și-a prezentat propunerile la viitoarele Premii Nobel pentru Pace. Prima este o pensionară din insula Lesbos, în vârstă de 85 de ani. A fost aleasă pentru felul în care a încercat să ajute copiii refugiaților sosiți pe insula grecească anul trecut. Bunicuța a fost fotografiată în timp ce hrănea cu biberonul un bebeluș sirian, după o călătorie epuizantă pe mare relateaza Digi24.

A doua propunere vine tot din Lesbos: Stratis Valiamos, un pescar ce a salvat de la înec mai mulți refugiați veniți cu bărcile tot din Turcia.

Comitetul de la Atena a nominalizat-o și pe actrița americană Susan Sarandon, care a vizitat centrele de imigranți din Grecia. Cei trei au fost aleși, în mod simbolic, ca fiind reprezentanți ai atitudinii elene și ai spiritului de voluntariat în criza refugiaților.  

Sursa: Digi24
Foto: jurnalul.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.