FB Promo
Germania va accelera procedurile de expulzare a imigrantilor nord-africani
Vizite: 1018
14 ianuarie 2016
Germania va accelera procedurile de expulzare a imigrantilor nord-africani
Germania va accelera procedurile de expulzare a imigrantilor nord-africani
Share |

Ministrul german al Justitiei, Heiko Maas, a propus oficial, miercuri, accelerarea procedurilor de examinare a solicitarilor de azil in cazul cetatenilor marocani si algerieni, pentru a-i expulza mai rapid in cazul refuzului, dupa seria de agresiuni cu caracter sexual, informeaza Mediafax, relateaza HotNews.ro.

Burkhard Lischka, un purtator de cuvant al Partidului Social-Democrat (SPD), a declarat ca cererile de azil depuse de cetateni algerieni si marocani vor fi procesate in doar cateva saptamani, desi pana acum durata medie depasea 15 luni.

Guvernul Germaniei a anuntat marti ca analizeaza masuri de accelerare a procedurilor de expulzare a strainilor care comit infractiuni, ca reactie la agresiunile care au vizat femei, in Koln si in alte orase, de Revelion.

Sursa: HotNews.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.