FB Promo
Franta a atacat ISIS. Avioane de lupta au bombardat masiv pozitii ale teroristilor in Siria
Vizite: 905
16 noiembrie 2015
Franta a atacat ISIS. Avioane de lupta au bombardat masiv pozitii ale teroristilor in Siria
Franta a atacat ISIS. Avioane de lupta au bombardat masiv pozitii ale teroristilor in Siria
Share |

Franța a început contraofensiva împotriva Statului Islamic în Siria. Potrivit Ministerului francez al Apărării, avioanele de vânătoare ale Hexagonului au distrus, în urma unui bombardament de amploare un comandament jihadist și o tabără de antrenament din Rakka, oraș considerat capitală de către teroriști, relateaza Digi24.

Presa americană a dezvăluit că atacatorii din Paris au comunicat cu jihadiști din Statul Islamic înainte de atentate. În același timp, autoritățile din Turcia au anunțat că au dejucat un atentat terorist de amploare chiar în ziua tragediei din Paris. De partea lor, ministrul de Interne al Franței a declarat că atentatele au fost organizate de o celulă teroristă din Belgia. De altfel, oficialii belgieni sunt pe urmele unui al optulea posibil terorist, pe numele căruia a fost emis un mandat internațional de arestare.

Sursa: Digi24
Foto: insights.ag.org
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.