FB Promo
Francois Hollande declara ca Franta nu este in favoarea aderarii Ucrainei la NATO
Vizite: 935
5 februarie 2015
Francois Hollande declara ca Franta nu este in favoarea aderarii Ucrainei la NATO
Francois Hollande declara ca Franta nu este in favoarea aderarii Ucrainei la NATO
Share |

Președintele francez, Francois Hollande, a declarat joi, într-o conferință de presă, că Franța nu este în favoarea aderării Ucrainei la NATO, precizând că spune acest lucru "pentru rușii care se îngrijorează", relatează Le Figaro în ediția electronică, relateaza Mediafax.

Franța "vrea să evite războiul", a afirmat Hollande, subliniind că diplomația și politica trebuie să-și reintre în drepturi.

"Franța nu este în favoarea aderării Ucrainei la Alianța Nord-Atlantică (...). O spun pentru rușii care se îngrijorează în continuare", a precizat președintele francez.

El a anunțat că va merge la Kiev, joi după-amiază, alături de cancelarul german Angela Merkel, pentru a încerca să soluționeze criza. Ei se vor întâlni cu președintele ucrainean, Petro Poroșenko, iar vineri vor merge la Moscova pentru a discuta cu președintele rus, Vladimir Putin.

"Fie intrăm în logica înarmării protagoniștilor, fie opțiunea diplomației, a negocierii, care nu poate fi prelungită la infinit (...). Căutăm un text care să satisfacă toate părțile implicate", a declarat Hollande.

Sursa: Mediafax
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.