FB Promo
Eroul din Tunisia | Angajatul unui hotel a incercat sa il opreasca pe terorist
Vizite: 817
1 iulie 2015
Eroul din Tunisia | Angajatul unui hotel a incercat sa il opreasca pe terorist
Eroul din Tunisia | Angajatul unui hotel a incercat sa il opreasca pe terorist
Share |

Apar noi informații după atacul de vineri din stațiunea turistică din Tunisia. Presa britanică a reușit să-l descopere pe angajatul unui parc acvatic care a încercat să îl împiedice pe terorist să comită alte crime. Pe de altă parte, oficialii de la Tunis sunt îngrijorați că turiștii și-au anulat rezervările făcute în stațiunile de la Marea Mediterană și se așteaptă la pierderi uriașe care vor zdruncina economia, relateaza Digi24.

Îl cheamă Mahdi, are 26 de ani și este cel care a alergat după teroristul care a însângerat vineri stațiunea Sousse. El este unul dintre eroii tunisieni care au încercat să îl înfrunte pe cel care a ucis 38 de turiști.

„L-a urmărit pe terorist când s-a dus spre piscină. Când teroristul s-a întors, el a luat două scrumiere și a alergat după el, l-a urmărit”, povestește un turist.

Curajul tânărului are o explicație paradoxală, dată chiar de el - a avut în minte doar perspectiva sumbră că-și va pierde locul de muncă în urma atacului terorist.

O teamă îndreptățită, în condițiile în care mii de turiști au anulat rezervările în Tunisia. Potrivit oficialilor francezi din domeniul turistic, 80% din pachetele de vacanță pentru luna iulie pentru Tunisia au fost anulate.

Oficialii tunisieni încearcă să găsească soluții pentru a atrage turiștii, iar printre măsuri se numără și acordarea vizei de intrare direct pe aeroport pentru cetățenii din China, India, Iran și Iordania. Chiar și așa, pierderile sunt imense.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.