FB Promo
Droguri ascunse pe Costa Concordia
Vizite: 1044
1 aprilie 2015
Droguri ascunse pe Costa Concordia
Droguri ascunse pe Costa Concordia
Share |

Noi dezvăluiri despre vasul de croazieră Costa Concordia, eșuat acum trei ani în largul coastelor Italiei, relateaza Digi24

Potrivit presei, autoritățile italiene suspectează că Mafia calabreză transporta cocaină la bordul acestei nave. Poliția italiană ar fi interceptat o conversație telefonică între doi lideri ai mafiei, care discută despre traficul cu droguri la bordul unor vase de croazieră și fac o aluzie la Costa Concordia.

Acest vas s-a scufundat parțial în largul coastelor italiene, pe 13 ianuarie 2012, în urma unui accident soldat cu 32 de morți. Căpitanul vaporului a fost condamnat la 16 ani de închisoare pentru ucidere din culpă și abandonul navei.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.