FB Promo
Decizii importante pentru Romania, la reuniunea NATO
Vizite: 874
27 octombrie 2016
Decizii importante pentru Romania, la reuniunea NATO
Decizii importante pentru Romania, la reuniunea NATO
Share |

Decizii importante au fost luate la Bruxelles la reuniunea miniștrilor apărării ai statelor membre NATO. Oficialii au căzut de acord în privința folosirii bazelor aeriene din România și Bulgaria pentru misiuni de supraveghere ale Alianței deasupra Mării Negre. De asemenea, a fost aprobată înființarea în țara noastră a centrului comun de exerciții pentru forțele aeriane NATO. În plus, spațiul aerian al României va fi apărat de anul viitor și cu ajutorul forțelor aeriene britanice, canadiene și poloneze, relateaza Digi24.

onsolidarea prezenței NATO la Marea Neagră s-a numărat printre cele mai importante subiecte discutate de miniștrii Apărării la Bruxelles.

Mihnea Motoc, ministrul Apărării: „Decizia politică este aceea de a însărcina în mod specific autoritățile militare aliate să vină până la sfârșitul lunii ianuarie cu propuneri pe două componente, două elemente, piese de bază ale componentei maritime, anume cadrul întărit de pregătire și respectiv elementul de coordonare maritimă la Marea Neagră, elementul care să asigure legătură cu comandamentul specializat al NATO”.

Sursa: Digi24
Foto: Nato
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.