FB Promo
David Cameron, vizita oficiala la Bucuresti
Vizite: 900
10 decembrie 2015
David Cameron, vizita oficiala la Bucuresti
David Cameron, vizita oficiala la Bucuresti
Share |

Premierul Marii Britanii vizitează România. David Cameron a avut o întrevedere la Guvern cu prim-ministrul Dacian Cioloș, apoi a mers la Cotroceni pentru discuții cu președintele Klaus Iohannis. David Cameron nu avea în agendă acest eveniment, dar el a trecut și la clubul Colectiv să se reculeagă pentru câteva momente, relateaza Digi24.

Premierul britanic David Cameron a ajuns la București, în turneul în care vrea să negocieze o nouă relație între țara sa și Uniunea Europeană. Cameron a discutat atât cu premierul Dacian Cioloș, cât și cu președintele Klaus Iohannis. Le-a vorbit oficialilor români despre planurile guvernului de la Londra de a îngrădi accesul cetățenilor europeni la ajutoarele sociale britanice.

Marea Britanie este unul dintre partenerii noștri importanți, de care ne leagă un parteneriat strategic. În discuțiile purtate astăzi ne-am propus aprofundarea acestui parteneriat pe diverse paliere. Considerăm că dimensiunea militară și de securitate a cooperării dintre România și Marea Britanie joacă un rol major, mai ales pe fondul de securitate actual, complex și marcat de confruntări. Este în interesul celor două țări consolidarea acestei colaborări la toate nivelurile”, a spus Klaus Iohannis.

 

Sursa: Digi24
Foto: libertatea.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.