FB Promo
Cum au ajuns berzele din Romania vedete de televiziune in 171 de tari
Vizite: 1252
12 iulie 2017
Cum au ajuns berzele din Romania vedete de televiziune in 171 de tari
Cum au ajuns berzele din Romania vedete de televiziune in 171 de tari
Share |

Berzele cu reședința de vară în România au ajuns vedete de televiziune în 171 de țări. O pereche de înaripate din localitatea timișeană Cărpiniș și-au etalat splendoarea în cel mai mare show tv despre viața sălbatică din întreaga lume. Au împărțit spațiul de emisie cu animale selectate de pe crestele celor mai înalți munți până în abisurile oceanelor. Telespectatori din întreaga lume au putut urmări comportamentul berzelor din România prin intermediul unei transmisiuni live chiar din cuibul acestora, relateaza Digi24.

Viața sălbatică de pe șase continente a fost transmisă în direct în 171 de țări. Printre imaginile inedite cu animale din specii rare, cu lei, tigri, clanuri de hiene, maimuțe și cu uriașele viețuitoare din adâncuri și-au făcut loc și cadre din România.

Una din cele peste 25 de locații din care au fost difuzate transmisiuni live este cuibul berzelor din Cărpiniș. Telespectatori din peste 170 de țări au putut urmări activitatea păsărilor aflate aici.

Cristian Ilea, managerul proiectului WildLife Romania: „România a luat parte la această emisiune și a fost pusă pe harta mondială, iar berzele de la Cărpiniș au fost pe video-wall-ul din timpul emisiunii și au putut fi văzute de întreaga lume.”

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.