FB Promo
Croatia plateste 100.000 de euro pentru fumigenele suporterilor
Vizite: 1092
21 iunie 2016
Croatia plateste 100.000 de euro pentru fumigenele suporterilor
Croatia plateste 100.000 de euro pentru fumigenele suporterilor
Share |

Federația de Fotbal din Croația a fost sancționată după ce în minutul 86 al partidei de vineri, cu Cehia, pe teren au fost aruncate fumigene. UEFA a decis o amendă de 100.000 de euro și interdicția de a vinde bilete suporterilor identificați drept huligani. Această din urmă sancțiune este suspendată, relateaza Digi24.

Meciul Cehia - Croația a fost întrerupt pentru 4 minute, după ce din zona galeriei croate au fost aruncate fumigene și alte obiecte pe teren. În timp ce antrenorul croat Ante Cacic i-a numit pe suporterii turbulenți „teroriști ai fotbalului”, un cotidian croat susține că sârbi și bosniaci fi provocat incidentul.

S-a mai scris în presă despre faptul că fumigenele au fost aruncate intenționat, pentru a crea probleme. Ar fi vorba despre membrii unor grupări de fani care contestă conducerea Federației de Fotbal din Croația și o acuză de corpuție.

Forul fotbalistic de la Zagreb trebuie să plătească amenda de 100.000 de euro, mai mică totuși decât cea pe care o are de achitat Federația de Fotbal din Rusia pentru scandalurile provocate de suporteri (150.000 de euro).

Însă problemele ar putea continua marți seară, la partida cu Spania. Într-o postare pe Facebook, „Torcida Split 1950”, o grupare de suporteri a formației Hajduk Split, anunță că intenționează să perturbe și acest meci.

Sursa: Digi24
Foto: digi24.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.