FB Promo
Cine era presupusul autor al atacurilor de la Copenhaga: Tanarul de 22 de ani, "binecunoscut" politiei ca infractor
Vizite: 892
16 februarie 2015
Cine era presupusul autor al atacurilor de la Copenhaga: Tanarul de 22 de ani,
Cine era presupusul autor al atacurilor de la Copenhaga: Tanarul de 22 de ani, "binecunoscut" politiei ca infractor
Share |

Poliția daneză a anunțat că îl cunoștea bine pe presupusul autor al atacurilor de la Copenhaga - soldate cu doi morți și cinci răniți -, un tânăr în vârstă de 22 de ani, născut și crescut în țară, care avea legături cu organizații infracționale, potrivit postului danez TV2, citat de Le Parisien, relateaza Mediafax.

Însă poliția nu i-a dezvăluit numele bărbatului pe care l-a ucis duminică dimineața în apropierea gării din Nørrebro, suspectat de comiterea primului atac armat asupra unui centru cultural în care se desfășurea o dezbatere despre artă, balsfemie și libertatea de exprimare, soldat cu un mort și trei răniți, dar și a celui de-al doilea atac, la cea mai mare sinagogă din capitala daneză, soldat cu un mort și doi răniți.

Suspectul avea asupra două pistoale, iar hainele corespundeau mărturiilor culese după atacul de la sinagogă. Percheziții în același cartier au permis confiscarea unor haine și unei puști automate care ar putea să corespundă celor folosite în primul atac de la centrul cultural și care au fost supuse unor verificări criminalistice.

Potrivit presei daneze, bărbatul ucis la centrul cultural era un regizor danez în vârstă de 55 de ani, iar bărbatul ucis la sinagogă, era un paznic evreu, Dan Uzan, în vârstă de 37 de ani.

Cei cinci răniți, toți polițiști, a căror viață nu este în pericol, au fost spitalizați. Patru dintre ei au fost externați, au declarat surse din cadrul forțelor de ordine pentru site-ul jop.dk.

Sursa: Mediafax
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.