FB Promo
Cincisprezece mii de persoane au manifestat impotriva "islamizarii", la Leipzig
Vizite: 794
22 ianuarie 2015
Cincisprezece mii de persoane au manifestat impotriva
Cincisprezece mii de persoane au manifestat impotriva "islamizarii", la Leipzig
Share |

Mișcarea germană antiislam Pegida, nevoită să-și anuleze mitingul prevăzut luni la Dresda (est), din cauza unei amenințări cu un atentat, a adunat doar 15.000 de manifestanți miercuri seara la Leipzig, cu mult mai puțin decât estimările inițiale, cifrate între 40.000 și 60.000, relateaza Mediafax.

Aproximativ 20.000 de contramanifestanți au încercuit marșul Legida (Locuitorii din Lepizig contra islamizării Occidentului), masat în fața Operei.

Legătura feroviară dintre Dresda și Leipzig a fost perturbată de două incendii survenite în cursul după-amiezii pe calea ferată, potrivit poliției și companiei feroviare Deutsche Bahn, ceea ce a afectat participarea la marș.

În cele din urmă, afluența a fost de trei ori mai mică în comparație cu așteptările autorităților, care au mobilizat 4.000 de polițiști.

Sursa: Mediafax
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.