FB Promo
Chinezii strica relatia dintre Washington si Londra
Vizite: 797
14 martie 2015
Chinezii strica relatia dintre Washington si Londra
Chinezii strica relatia dintre Washington si Londra
Share |

Chinezii sădesc sămânță de scandal între Marea Britanie și Statele Unite, relateaza Digi24.

Potrivit unui înalt oficial american citat de Financial Times, administrația Obama critică decizia guvernului de la Londra de a cotiza la fondurile Băncii Asiatice de Investiții în Infrastructură.

Marea Britanie devine astfel primul membru al grupului G7 implicat direct în activitatea acestei noi instituții financiare pe care chinezii vor să o transforme într-un rival al Băncii Mondiale.

Oficialii americani spun că englezii au o atitudine mult prea prietenoasă cu o putere în curs de dezvoltare precum China. Este un rar moment de neînțelegere între Marea Britanie și Statele Unite, care au avut de-a lungul timpului o relație foarte strânsă.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.