FB Promo
China a mobilizat trupe la granita cu Coreea de Nord
Vizite: 876
25 iulie 2017
China a mobilizat trupe la granita cu Coreea de Nord
China a mobilizat trupe la granita cu Coreea de Nord
Share |

China își întărește prezența militară la granița de 1.420 de kilometri pe care o are cu Coreea de Nord, pentru a fi pregătită de o potențială criză în Peninsula Coreeană, relatează Wall Street Journal, citat de CNBC, relateaza Digi24.

WSJ scrie că Beijingul a sporit nivelul de supraveghere frontalieră, iar armata face exerciții militare aproape zilnic. De asemenea, oficialii militari au cerut ca un număr de unități din alte regiuni să fie transferate la graniță.

„China a susținut mereu că opțiunile militare nu vor fi luate niciodată în calcul ca rezolvare a problemei din Peninsula Coreeană, pentru că forța nu va soluționa în niciun fel disputele, ci va aduce doar suferințe insuportabile pentru toate părțile”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Ministerului chinez de Externe, Lu Kang.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.