FB Promo
Ce drepturi au refugiatii ajunsi in Germania
Vizite: 909
21 septembrie 2015
Ce drepturi au refugiatii ajunsi in Germania
Ce drepturi au refugiatii ajunsi in Germania
Share |

Numărul celor care sosesc în Germania pentru a solicita azil a scăzut considerabil, din cauza reintroducerii controalelor la granița cu Austria. Pe străzile din Munchen, orașul unde au ajuns cei mai mulți imigranți, voluntarii strâng haine și alimente pentru ei, relateaza Digi24.

Germania este principala destinație din Uniunea Europeană pentru refugiați. Dacă sunt acceptați, ei sunt cazați gratuit și primesc și ajutor financiar de peste 300 de euro pe lună pentru fiecare adult.

Matthias Schopf, directorul unei asociații pentru refugiați: „Refugiații vin în special în Munchen acum. De aici ei sunt distribuiți în toate zonele. Avem procente fixe pentru fiecare, de exemplu Bavaria trebuie să accepte 15,4% dintre refugiați”.

Margot Laun, managerul echipei de voluntari: „Copiii trebuie să meargă la școală imediat. Sunt clase speciale pentru ei, în care se pune accent pe limba germană. După doi ani, ei vor putea intra în clasele obișnuite”.

450.000 de solicitanți de azil au ajuns în Germania în 2015. Până la finele anului, numărul lor va depăși un milion, spun autoritățile germane.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.