FB Promo
Canal de televiziune dedicat refugiatilor, lansat in Germania
Vizite: 1031
7 septembrie 2016
Canal de televiziune dedicat refugiatilor, lansat in Germania
Canal de televiziune dedicat refugiatilor, lansat in Germania
Share |

Un canal de televiziune dedicat refugiaților, H2D, a fost lansat în Germania de grupul german Handshake2Deutschland. Canalul free-to-air are conținut disponibil în mai multe limbi și va fi distribuit pe rețeaua de cablu Unitymedia, de satelitul Astra, precum și pe platforma online Zattoo, începând din această săptămână, informează broadbandtvnews.com, potrivit News.ro si Digi24.

H2D este un joint venture între companiile media independente High View și Apfel TV Kontor și va fi operat ca un proiect caritabil, non-comercial.

H2D a stabilit parteneriate cu radiodifuzori precum France 24 și Euronews, dar și cu furnizori de filme educaționale, precum Goldene Zeiten, Deutschland für Anfänger și MaroWeltShow. Designul H2D a fost creat de agenția Me Happy, cu sediul în Munchen.

"Integrarea refugiaților este o sarcină pentru întreaga noastră societate, iar companiile de media joacă un rol în acest demers. H2D îi va ajuta pe refugiați să se simtă ca acasă în societatea germană. De asemenea, canalul va învăța refugiații ce presupune cultura germană și care sunt valorile care stau la baza constituției. Am dori să le mulțumim partenerilor noștri de distribuție Unitymedia și Astra pentru sprijinul acordat în acest proiect și extinderea canalului, precum și partenerilor noștri de conținut pentru munca lor excelentă", a spus Frank Apfel, CEO al H2D.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.