FB Promo
Banca Carpatica va fi vanduta americanilor
Vizite: 842
13 iulie 2015
Banca Carpatica va fi vanduta americanilor
Banca Carpatica va fi vanduta americanilor
Share |

Banca Carpatica din Sibiu, deținută de omul de afaceri Ilie Carabulea, va fi vândută unei firme de investiții din Statele Unite, JC Flowers. Americanii vor prelua banca printr-o majorare de capital de 100 de milioane de lei, dacă negocierile vor fi finalizate, relateaza Digi24.ro.

JC Flowers este o firmă de pe Wall Street, care acționează în numele mai multor fonduri de investiții, și are plasamente de 14 miliarde de dolari în companii din 14 țări.

Banca Carpatica este una dintre băncile mici din România, înființată în urmă cu zece ani de cel mai bogat om de afaceri din Sibiu.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.