FB Promo
Avertisment: restructurarea TAROM va fi dureroasa
Vizite: 932
25 octombrie 2016
Avertisment: restructurarea TAROM va fi dureroasa
Avertisment: restructurarea TAROM va fi dureroasa
Share |

În primăvara anului 2017 se va face o restructurare a TAROM, a declarat Ionuț Moșteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor. Acesta a fost audiat în Comisia Economică a Senatului. Restructurarea, „chiar dacă va fi dureroasă, va trebui asumată de următorul Guvern, de următorul Parlament”, spune oficialul din Ministerul Transporturilor, relateaza Digi24.

Ionuț Moșteanu a prezentat, în Comisia economică a Senatului, pașii care urmează pentru redresarea companiei aerinee de stat, aflată într-o situație gravă, în condițiile în care 2016 este al nouălea an la rând de pierderi. Astfel, în curând va fi semnat contractul pentru consultanță, iar în primăvara anului viitor va fi gata un raport al unui consultant internațional care va face recomandări de poziționare pe piață pentru TAROM.

„Înainte să băgăm banii românilor într-o flotă nouă, trebuie să restructurăm compania. Următorul pas după raportul consultantului va fi o restructurare a companiei, care, chiar dacă va fi dureroasă, va trebui neapărat asumată de următorul Guvern, de următorul Parlament”, a afirmat Moșteanu, citat de News.ro.

Sursa: Digi24
Foto: Cuget Liber
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.