FB Promo
Autocar romanesc cu 149 de kilograme de cocaina la bord
Vizite: 1172
10 iunie 2015
Autocar romanesc cu 149 de kilograme de cocaina la bord
Autocar romanesc cu 149 de kilograme de cocaina la bord
Share |

149 de kilograme de cocaină în valoare de aproape 10 milioane de euro au fost descoperite într-un autocar înmatriculat în România, relateaza Digi24.

Polițiștii din portul Dover, Marea Britanie, au găsit stupefiantele ascunse în caroseria vehiculului. Câinii special dresați le-au arătat că este ceva în neregulă, iar ofițerii au controlat mai atent autocarul.

43 de oameni erau la bordul autocarului. Trei dintre ei au fost inițial arestați, dar după audieri, un suspect a fost eliberat pe cauțiune. 

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.