FB Promo
Angela Merkel: Refugiatii pot traversa si Romania
Vizite: 674
4 noiembrie 2015
Angela Merkel: Refugiatii pot traversa si Romania
Angela Merkel: Refugiatii pot traversa si Romania
Share |

Cancelarul Germaniei crede că este nevoie rapid de legi care să permită refugiaților să ajungă legal în Europa. Altfel fugarii vor găsi mereu rute noi care să îi ducă ilegal în Occident, inclusiv prin România. Angela Merkel este îngrijorată și pentru că traficanții de imigranți au ajuns să facă legea la grnițele Turciei și Greciei. Iar în aceste condiții, doar luna trecută au ajuns în Europa la fel de mulți refugiați cât în tot anul 2014, relateaza Digi24

Angela Merkel, cancelarul Germaniei: „Acționez pentru reducerea numărului de refugiați. Dar nu cred - și mă adresez celor ce cred că ar trebui să închidem frontiera dintre Germania și Austria - că astfel se va rezolva problema. Vom vedea oameni care vor traversa granițele pe care le avem: prin Saxonia, prin Cehia, se poate trece frontiera germano-poloneză. Se poate traversa și prin România. Nu cred că problema poate fi rezolvată astfel”.

Angela Merkel este îngrijorată și pentru că tensiunile între statele din fosta Iugoslavie cresc mereu din cauza crizei imigranților.

Angela Merkel: „Deja avem discuții, în acest moment, în Balcanii de Vest, între state, astfel încât am cerut recent organizarea unei conferințe cu statele de pe ruta balcanică pentru că nu vreau noi conflicte militare”.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.