FB Promo
Amenintarea terorista schimba spatiul Schengen
Vizite: 1095
16 decembrie 2015
Amenintarea terorista schimba spatiul Schengen
Amenintarea terorista schimba spatiul Schengen
Share |

Uniunea Europeană vrea să salveze spațiul Schengen inclusiv cu prețul unor libertăți care l-au consacrat. Vicepreședintele Comisiei Europene anunță o foarte probabilă reintroducere a controlului de identitate la toate granițele Uniunii, inclusiv în interiorul Schengen, relateaza Digi24.

Nu este singura schimbare prin care UE vrea să își protejeze granițele. La Bruxelles se pregătește o super- agenție pentru paza frontierelor. Noua organizație ar urma să înlocuiască Frontex, agenția care în prezent are în pază frontierele exterioare ale statelor membre.

De asemenea, trebuie să schimbăm codul Schengen pentru a-i verifica pe toți cei care părăsesc Uniunea Europeană și care se întorc în Uniunea Europeană, indiferent dacă au pașaport emis în Uniunea Europeană sau în afara ei. Trebuie să știm cine iese și cine vine pentru că militanții teroriști străini au de cele mai multe ori pașapoarte emise în UE”, a spus Frans Timmermans, vicepreședintele Comisiei Europene.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.