FB Promo
Alegeri SUA | Noi victorii pentru Donald Trump | Hillary Clinton, infranta in Michigan
Vizite: 1070
9 martie 2016
Alegeri SUA | Noi victorii pentru Donald Trump | Hillary Clinton, infranta in Michigan
Alegeri SUA | Noi victorii pentru Donald Trump | Hillary Clinton, infranta in Michigan
Share |

Republicanul Donald Trump a obținut noi victorii la alegerile primare în statele Mississippi și Michigan. În ceea ce îi privește pe democrați, Bernie Sanders a câștigat alegerile din Michigan la o diferență mică de principala lui contracandidată, Hillary Clinton. Săptămâna viitoare urmează o nouă rundă de alegeri primare, relateaza Digi24.

Cea mai clară victorie a lui Donald Trump a fost în Mississippi, unde a luat 49 la sută din voturile republicanilor, fiind urmat la mare distanță de către principalul oponent, Ted Cruz. În Michigan, Donald Trump a fost preferat de doar 37 la sută dintre republicani. Marea surpriză a fost cel clasat pe locul doi, guvernatorul de Ohio, John Kasich.

Republicanii tradiționali încearcă să-l oprească pe Donald Trump. Un grup apropiat partidului a difuzat, doar săptămâna trecută, 7000 de reclame împotriva magnatului imobiliar. În plus, 76 la sută dintre spoturile care atacă un candidat sunt îndreptate împotriva lui Donald Trump. Chiar și așa, afaceristul este încrezător că va fi președinte.

„Hillary o să fie ușor de bătut. Este un candidatul cu multe probleme, foarte multe probleme. Cred că o să fie o țintă foarte ușoară, dacă va fi lăsată să candideze. Sunt mari dubii dacă va fi lăsată să candideze. Dacă guvernul își va face datoria așa cum trebuie, ea nu va candida”, a spus Donald Trump.

Victoria din Michigan îi deschide calea lui Trump pentru o zi potențial decisivă săptămâna viitoare. La 15 martie sunt chemați la urne alegătorii din Ohio, Florida, Illinois, Missouri și Carolina de Nord – state care, la fel ca Michigan, au numeroși delegate, potrivit News.ro.

Sursa: Digi24
Foto: www.vanityfair.com
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.