FB Promo
Accidentului aviatic din Columbia | 71 de morti si 6 supravietuitori
Vizite: 808
30 noiembrie 2016
Accidentului aviatic din Columbia | 71 de morti si 6 supravietuitori
Accidentului aviatic din Columbia | 71 de morti si 6 supravietuitori
Share |

Autoritatile columbiene au dat publicitatii un bilant revizuit al victimelor accidentului aviatic de la Medellin, de la 75 la 71 de morti, dupa ce s-a constatat ca patru persoane aflate initial pe lista pasagerilor nu s-au mai urcat in avion. Astfel, in aeronava s-au aflat 77 de persoane - 68 de pasageri si 9 membri ai echipajului - sase find gasite in viata si internate in spitale, informeaza publicatia columbiana El Pais, citata de News.ro si HotNews.

"Oreratiunile de cautare si securitate au permis gasirea a 71 de persoane decedate si a sase supravietuitori", a anuntat Unitatea de gestionare a riscurilor de catastrofe din Columbia (UNGRD), care a precizat ca 69 de corpuri au fost recuperate.

In avionul care mergea pe ruta Santa Cruz, Bolivia - Medellin, Columbia, se afla si delegatia echipei Chapecoense, jucatori, staf si 21 de jurnalisti brazilieni, care urmau sa participe la mansa tur a finalei Cupei Americii de Sud, cu Atletico Nacional.

Au supravietuit prabusrii aeronavei trei fotbalisti, portarul Jackson Ragnar Follmann, fundasii Helio Hermito Zampier Neto si Alan Luciano Ruschel, jurnalistul Rafael Henzel, insotitoarea de bord Jimena Suarez si tehnicianul de zbor Erwin Tumiri. Un al saptelea supravietuitor al accidentului, portarul Danilo, a decedat la spital.

 

Sursa: HotNews
Foto: Jurnal.md
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.