FB Promo
A treia zi de alerta maxima in Bruxelles. Capitala Belgiei pare un oras fantoma
Vizite: 743
24 noiembrie 2015
A treia zi de alerta maxima in Bruxelles. Capitala Belgiei pare un oras fantoma
A treia zi de alerta maxima in Bruxelles. Capitala Belgiei pare un oras fantoma
Share |

Bruxelles, centrul politic și administrativ al Uniunii Europene, a devenit în numai câteva zile un oraș captiv în care sute de soldați patrulează pe străzi, iar pe alocuri pot fi văzute blindate. Orașul este aproape paralizat în a treia zi de alertă maximă, relateaza Digi24.

Capitala Belgiei pare un oraș fantomă. Metrourile din Bruxelles nu circulă, evenimentele publice au fost anulate, iar școlile sunt închise. Sute de polițiști și militari, cu armele la vedere, patrulează atât în centru, în jurul obiectivelor turistice, cât și în cartierele mărginașe. Pe de altă parte, oamenii au preferat să stea în casă în marea lor majoritate. Marile lanțuri de magazine sunt singurele care își continuă activitatea, dar într-un ritm mult mai scăzut și cu o pază mult întărită.

Mai mulți angajatori și-au suspendat activitatea de teama producerii unui atentat, pe când alții și-au sfătuit angajații să muncească de acasă dacă pot. Mulți români, care trăiesc în Bruxelles, se află în această situație.

Sursa: Digi24
Foto: timesofisrael.com
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.