FB Promo
50.000 de oameni au iesit in strada la Stockholm pentru a protesta impotriva terorismului
Vizite: 811
10 aprilie 2017
50.000 de oameni au iesit in strada la Stockholm pentru a protesta impotriva terorismului
50.000 de oameni au iesit in strada la Stockholm pentru a protesta impotriva terorismului
Share |

50.000 de oameni au iesit in strada duminica seara la Stockholm pentru a protesta impotriva terorismului, la doua zile dupa atacul cu camionul din centrul orasului, care a facut 4 morti si 15 raniti. "Noi dialogam, nu ne batem", au scandat manifestantii, potrivit AFP si HotNews.

"Este foarte important sa ramanem uniti, sa ne luptam cu tot ceea ce pune in pericol societatea noastra care se bazeaza pe democratie", a spus o femeie prezenta la protest.

Participantii la manifestatie spun si ca viata nu se va schimba la Stockholm, iar orasul este unul sigur: "Atentatul nu va schimba nimic", spune un participant la protest.
 

Sursa: HotNews
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.