FB Promo
16 morti si 18 raniti intr-un schimb de focuri in regiunea Los Angeles
Vizite: 788
3 decembrie 2015
16 morti si 18 raniti intr-un schimb de focuri in regiunea Los Angeles
16 morti si 18 raniti intr-un schimb de focuri in regiunea Los Angeles
Share |

Un schimb de focuri a izbucnit, miercuri, în San Bernardino, o localitate aflată la o oră est de Los Angeles, unde trei indivizi au fost căutați ore în șir de poliție după ce au deschis focul la un centru pentru persoane cu dizabilități. Au făcut cel puțin 30 de victime, dintre care 14 morți, au afirmat autoritățile locale. Presupușii atacatori - un bărbat și o femeie - au fost în cele din urmă anihilați. Un al treilea suspect se află în custodia poliției, relateaza Digi24.

Doi suspecţi -un bărbat și o femeie - sunt morţi, un al treilea e în custodie, anunță poliția, care nu exclude nici varianta unui act terorist. Cei doi au fost uciși într-un schimb de focuri care a avut loc după urmărirea unui SUV.

Totuși, potrivit unei surse apropiate anchetei, unul dintre atacatori se afla la petrecerea din centrul pentru persoane cu dizabilități Inland Regional Center. A avut o dispută și a părăsit sala unde avea loc petrecerea de Crăciun, sală ce fusese închiriată. La scurt timp, s-ar fi întors acolo cu unul sau doi tovarăși înarmați cu arme cu țeavă lungă. Aveau fețele acoperite și au început să tragă, după care au părăsit incinta la bordul unui SUV.

 

Sursa: Digi24
Foto: nbcnews.com
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.