FB Promo
Targul de Craciun din Berlin, loc de pelerinaj dupa redeschidere
Vizite: 1222
22 decembrie 2016
 Targul de Craciun din Berlin, loc de pelerinaj dupa redeschidere
Targul de Craciun din Berlin, loc de pelerinaj dupa redeschidere
Share |

Târgul de Crăciun de la Berlin, unde luni și-au pierdut viața 12 oameni ca urmare a unui atentat terorist, s-a redeschis ieri seară. Polițiștii au spus că au terminat investigațiile, dar piața a devenit mai mult un loc de pelerinaj. De asemenea, 12 din cei 48 de răniți sunt în continuare în stare gravă. În paralel, autoritățile continuă căutările pentru tunisianul de 24 de ani, devenit principalul suspect. Trupele speciale au descins aseară în două apartamente din Berlin, dar nu l-au găsit. Bărbatul e înarmat și extrem de periculos, au avertizat autoritățile, care oferă o recompensă de o sută de mii de euro pentru informații ce pot duce la capturarea lui, relateaza Digi24.

Autoritățile din Berlin au înlocuit standurile distruse ale Târgului de Crăciun, le-au reparat pe cele stricate și au refăcut decorațiile. După ce au fost luate baricadele, trecătorii au început să apară, dar cei mai mulți au venit să aprindă o lumânare în memoria celor care au fost uciși în atacul de luni. Între timp, autoritățile continuă ancheta.

„Există un nou suspect, iar el este vânat”, a anunțat Thomas de Maiziere, ministrul german de Interne.

Este vorba de un tunisian de 24 de ani, cunoscut autorităților germane.

Sursa: Digi24
Foto: Associated Press
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.