FB Promo
SUA: 450.000 de texani vor cere ajutor de urgenta din cauza Uraganului Harvey/ "Harvey este in continuare o furtuna periculoasa si istorica"
Vizite: 785
29 august 2017
 SUA: 450.000 de texani vor cere ajutor de urgenta din cauza Uraganului Harvey/
SUA: 450.000 de texani vor cere ajutor de urgenta din cauza Uraganului Harvey/ "Harvey este in continuare o furtuna periculoasa si istorica"
Share |

Mai mult de 450.000 de persoane sunt asteptate sa ceara ajutor de urgenta din cauza inundatiilor dupa ce Uraganul Harvey a ajuns pe uscat weekend-ul trecut, a declarat administratorul Agentiei Federale de Gestionare a Situatiilor de Criza, Brock Long, informeaza Reuters. Presedintele Donald Trump a aprobat, luni, o solicitare de urgenta pentru Louisiana unde, de asemenea, au fost asteptate inundatii severe, relateaza HotNews.ro.

Oficiali ai FEMA din Statele Unite au spus luni ca vor expedia resurse federale in Texas pentru a sprijini eforturile de salvare dupa ce Uraganul Harvey a scufundat zonele de coasta ale statului si a fortat 30.000 de oameni sa se refugieze in adaposturi temporare.

"Nu suntem inca in siguranta, nici pe departe", a declarat Secretarul pentru Securitate Interna, Elaine Duke, luni, in cadrul unei intruniri de presa. "Harvey este in continuare o furtuna periculoasa si istorica", a spus Duke.

Sursa: HotNews.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.