FB Promo
Rusia a interzis anonimatul pe internet
Vizite: 744
31 iulie 2017
 Rusia a interzis anonimatul pe internet
Rusia a interzis anonimatul pe internet
Share |

Președintele rus Vladimir Putin a semnat, la finalul săptămânii trecute, o lege prin care este interzis anonimatul pe internet, în Rusia. Legea va intra în vigoare de la 1 noiembrie anul acesta, relateaza Digi24.

Legea interzice utilizarea de programe care permit utilizatorilor de internet accesul la conținutul interzis de autorități pe teritoriul țării, inclusiv servicii precum VPN (rețele virtuale private, n.red.) sau browserul Tor, care permite anonimatul pe internet, relatează Meduza, un proiect de jurnalism din Letonia, care relatează actualitatea din Rusia.

În plus, legea interzice site-urile care oferă acces la astfel de programe. Potrivit sursei citate, responsabili pentru aplicarea legii vor fi FSB și Ministerul de Interne.

Liderul de la Kremlin a mai semnat și legea care prevede impunerea de noi restricții la mesageria instant.

Sursa: Digi24
Foto: The Telegraph
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.