FB Promo
Criza refugiatilor: Angela Merkel afirma ca UE nu poate lasa Grecia "sa plonjeze in haos"
Vizite: 782
29 februarie 2016
 Criza refugiatilor: Angela Merkel afirma ca UE nu poate lasa Grecia
Criza refugiatilor: Angela Merkel afirma ca UE nu poate lasa Grecia "sa plonjeze in haos"
Share |

Uniunea Europeana nu poate lasa Grecia "sa plonjeze in haos", a afirmat duminica Angela Merkel, cancelarul Germaniei, intr-un moment in care mii de imigranti sunt blocati in Grecia, dupa ce tarile de pe asa-numita "ruta balcanica" si-au inchis frontierele, scrie AFP, relateaza HotNews.

"Puteti sa credeti tarile din zona euro s-au luptat pana in ultima clipa pentru ca Grecia sa ramana in zona euro (...) pentru ca un an mai tarziu, in cele din urma, sa permita practic Greciei sa cada in haos? ", a afirmat Merkel duminica, intr-o emisiune televizata.

Ministrul grec al Migratiei, Yannis Mouzalas, a afirmat duminica: "Luna urmatoare vor veni intre 50 000 si 70 000 si apoi consider ca fluxul se va opri acolo", precizand ca Grecia ia in considerare si folosirea fortelor armate pentru a gestiona criza.

Pana duminica, 22 de mii de migranti erau prinsi in Grecia, dintre care 6000 la granita cu Macedonia, in urma impunerii de restrictii pe rutele de migratie.

Sursa: HotNews
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.