FB Promo
Brazilia: Dilma Rousseff a fost destituita, Michel Temer este noul presedinte
Vizite: 886
1 septembrie 2016
 Brazilia: Dilma Rousseff a fost destituita, Michel Temer este noul presedinte
Brazilia: Dilma Rousseff a fost destituita, Michel Temer este noul presedinte
Share |

Michel Temer a devenit miercuri noul presedinte al Braziliei, la cateva ore dupa ce Dilma Rousseff a fost destituita pentru falsificarea conturilor publice, punand capat la 13 ani de domnie a stangii in cea mai mare tara din America Latina, noteaza AFP, citata de Agerpres, relateaza HotNews.

Fost vicepresedinte al Dilmei Rousseff, omul puternic al PMDB (centru dreapta) - care a precipitat alungarea de la putere a sefei statului - a depus juramantul in Senat si va conduce o tara in criza pana la viitoarele alegeri legislative si prezidentiale de la sfarsitul lui 2018.

La fel de impopular ca si adversara sa, Michel Temer, 75 de ani, a promis in prima reuniune a cabinetului sau "sa repuna Brazilia pe drumul cel bun".

"Va trebui sa plecam de aici in aplauzele brazilienilor. Va fi dificil", a recunoscut noul presedinte care imediat a luat avionul spre China pentru summitul G20 unde va incerca sa restabileasca imaginea patata a primei economii din America Latina.

"Unicul meu interes este sa predau succesorului meu o tara pacificata, reconciliata si in crestere economica", a repetat el intr-o alocutiune inregistrata si transmisa la televiziune in cursul serii de miercuri.

Sursa: HotNews
Foto: plus55.com
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.