FB Promo
Va intereseaza un pachet turistic traditional? Noile norme europene va consolideaza drepturile
Vizite: 1291
17 iulie 2013
Va intereseaza un pachet turistic traditional? Noile norme europene va consolideaza drepturile
Va intereseaza un pachet turistic traditional? Noile norme europene va consolideaza drepturile
Share |

 Vă interesează un pachet turistic tradițional? Noile norme europene vă consolidează drepturile. Preferați să vă personalizați pachetul de servicii? Veți beneficia de același nivel de protecție!

 

Vremea rezervărilor efectuate exclusiv la sediul agențiilor de turism, cu un teanc de broșuri în brațe, a trecut.

Turiștii joacă acum un rol mult mai activ, alegând deseori on-line diversele componente ale unui pachet de servicii (hotel, zboruri etc.).

Noile norme propun:

  • controale mai stricte în ceea ce privește vânzarea la suprapreț și obligația operatorilor de a transfera reducerile de prețuri în circumstanțe echivalente
  • ca informațiile privind răspunderea să fie redactate în limbaj simplu
  • ca turiștii să aibă dreptul să solicite compensații pentru daune morale în cazul unui concediu ratat din cauza organizatorului
  • stabilirea unui punct unic de contact la care turiștii să poată apela în cazul în care apar probleme legate de oricare dintre elementele pachetului de vacanță.
Sursa: Reprezentanta Comisiei Europene in Romania
Foto: let`z Holiday
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.