FB Promo
NATO, tinta unui atac informatic revendicat de gruparea CyberBerkut din Ucraina
Vizite: 1655
16 martie 2014
NATO, tinta unui atac informatic revendicat de gruparea CyberBerkut din Ucraina
NATO, tinta unui atac informatic revendicat de gruparea CyberBerkut din Ucraina
Share |

NATO a anunțat în noaptea de sâmbătă spre duminică faptul că a fost ținta unui atac informatic revendicat de hackeri ucraineni, relataeza Mediafax.

"Declarăm că astăzi (sâmbătă), la ora (locală) 18.00 (18.00, ora României) am lansat un atac împotriva NATO", a anunțat o grupare care se prezintă sub numele de CyberBerkout, într-un comunicat publicat pe site-ul său.

"Nu vom admite pe teritoriul patriei noastre prezența NATO", adaugă gruparea.

Aceste atacuri nu au consecințe operaționale, a declarat în noaptea de sâmbătă spre duminică Oana Lungescu, o purtătoare de cuvânt a NATO, într-un mesaj postat pe contul său oficial de Twitter.

Sursa: Mediafax
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.