FB Promo
Lista companiilor aeriene care fac obiectul unei interdictii de exploatare pe teritoriul Uniunii Europene
Vizite: 1204
12 iulie 2013
Lista companiilor aeriene care fac obiectul unei interdictii de exploatare pe teritoriul Uniunii Europene
Lista companiilor aeriene care fac obiectul unei interdictii de exploatare pe teritoriul Uniunii Europene
Share |

 Datorită standardelor europene eficace în materie de siguranță aeriană, spațiul aerian european se numără printre cele mai sigure din lume. Deși Uniunea Europeană și statele membre colaborează cu autoritățile competente în materie de siguranță aeriană din alte țări pentru a îmbunătăți standardele de siguranță în întreaga lume, mai există încă unele companii aeriene care continuă să opereze zboruri în condiții sub nivelul cerințelor minime de siguranță.

Pentru a îmbunătăți și mai mult condițiile de siguranță aeriană din Europa, Comisia Europeană, în consultare cu autoritățile competente în materie de siguranță aeriană din statele membre, a hotărât să impună o interdicție de exploatare pe teritoriul comunitar companiilor aeriene care nu corespund standardelor de siguranță.

Companiile respective sunt enumerate în documentul de mai jos. Prima listă cuprinde toate companiile aeriene care fac obiectul unei interdicții de exploatare. A doua listă cuprinde companiile aeriene care pot opera zboruri în Europa sub rezerva anumitor condiții.

Aceste liste vor fi actualizate periodic și vor fi publicate în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene , unde figurează ca anexe A și B la regulamentul Comisiei. Înainte de a lua măsuri pe baza informațiilor prevăzute în aceste liste, toți utilizatorii trebuie să se asigure că dispun de ultima versiune.

 

 

Sursa: Reprezentanta Comisiei Europene in Romania
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.