FB Promo
Iateniuk: Ucraina, pregatita sa semneze Acordul de Asociere cu UE "imediat ce este posibil"
Vizite: 1619
6 martie 2014
Iateniuk: Ucraina, pregatita sa semneze Acordul de Asociere cu UE
Iateniuk: Ucraina, pregatita sa semneze Acordul de Asociere cu UE "imediat ce este posibil"
Share |

Ucraina este pregătită se semneze "imediat ce este posibil" Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană pe care fostul președinte Viktor Ianukovici a refuzat să îl semneze în noiembrie, a declarat joi premierul Arseni Iațeniuk, relateaza Mediafax.

"Guvernul ucrainean este hotărât să semneze un acord de asociere" cu UE, "suntem pregătiți să îl semnăm imediat ce este posibil", a declarat Iațeniuk în urma unei întâlniri de aproximativ trei ore cu șefii europeni de state și de guverne, reuniți a Bruxelles.

Sursa: Mediafax
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.