FB Promo
GRECIA a preluat presedintia semestriala a Uniunii Europene
Vizite: 1689
9 ianuarie 2014
GRECIA a preluat presedintia semestriala a Uniunii Europene
GRECIA a preluat presedintia semestriala a Uniunii Europene
Share |

Grecia a preluat președinția semestrială a Uniunii Europene, în cadrul unei ceremonii desfășurate la Atena în prezența mai multor lideri europeni. Cei 28 de comisari, președinții Consiliului European și al Comisiei au participat la o ședință comună cu executivul grec. Pentru a cincea oară la președinția rotativă, statul elen își dorește să finalizeze reglementările necesare realizării uniunii bancare. O prioritate a grecilor este și piața muncii.
 


Președintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat miercuri, la Atena, că Republica Elenă trebuie să continue eforturile pentru ieșirea din criză și să nu încetinească reformele.

Grecia a făcut „eforturi remarcabile”, a apreciat președintele Comisiei Europene. „Există câțiva nori la orizont, dar nu este momentul de a încetini ritmul reformelor”, a mai spus Jose Manuel Barroso în conferința de presă comună cu șeful guvernului grec, Antonis Samaras.

Sursa: Stirile TVR
Foto: Reuters
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.