FB Promo
Constanța: A fost interzis scăldatul în mare din cauza furtunii
Vizite: 3267
9 iulie 2013
Constanța: A fost interzis scăldatul în mare din cauza furtunii
Constanța: A fost interzis scăldatul în mare din cauza furtunii
Share |
Serviciul public SALVAMAR de pe litoral a dispus marți arborarea steagului roșu de pericol iminent pe toate plajele turistice de pe litoral din cauza vântului și curenților marini de coastă foarte puternici și valurilor mari ce pun în pericol viața turiștilor care se îmbăiază în mare.

Potrivit autorităților, valurile ce ating în larg doi metri înălțime și vântul puternic ce suflă cu până la 40 km/oră, din direcția nord-est, i-au determinat pe salvamari să decidă arborarea steagului roșu la foișoarele de veghe de pe plaje, interzicând astfel scăldatul în mare. ... citeste mai mult
Sursa: Agerpres
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.