FB Promo
VIDEO | Cu un pix special poti sa desenezi in aer si sa obtii o sculptura in 3 D
Vizite: 1889
20 februarie 2013
VIDEO | Cu un pix special poti sa desenezi in aer si sa obtii o sculptura in 3 D
VIDEO | Cu un pix special poti sa desenezi in aer si sa obtii o sculptura in 3 D
Share |
Cu un pix special, e posibil. Dispozitivul, numit 3Doodle, funcționează, în loc de cerneală, cu un plastic topit care, în contact cu aerul, se întărește instantaneu. Astfel, în locul desenelor bidimensionale, se pot realiza, desenând liber în aer, figuri tridimensionale după inspirația utilizatorului.
 

Dezvoltat de compania WobbleWorks, dispozitivul poate fi alimentat cu plastic de diferite culori și conține un mini-ventilator care răcește plasticul pe măsură ce acesta iese din tub, astfel încât produsul se solidifică imediat. (Totuși, 3Doodle n-ar trebui lăsat la îndemâna copiilor și trebuie mânuit cu mare atenție, deoarece plasticul se topește la 270 grade Celsius.)  

 

Sursa: descopera
Spune-ti parerea
Kitty
26 Februarie 2014, 08:38
De unde se poate cumpara unul?Cat costa?
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.