FB Promo
Utilizatorii facebook sunt obligati sa isi utilizeze numele lor adevarat
Vizite: 1918
15 februarie 2013
Utilizatorii facebook sunt obligati sa isi utilizeze numele lor adevarat
Utilizatorii facebook sunt obligati sa isi utilizeze numele lor adevarat
Share |
Un tribunal german a dat castig de cauza administratorilor retelei Facebook, vineri, confirmand faptul ca aceasta platforma de socializare online are dreptul de a-i constrange pe utilizatorii ei sa isi foloseasca identitatile lor adevarate, informeaza lemonde.fr.

Autoritatea de protectie a vietii private din landul Schleswig-Holstein a considerat ca politica companiei Facebook, care interzice folosirea de pseudonime, este contrara legislatiei germane si celei europene care protejeaza libertatea de exprimare.... citeste mai mult
Sursa: yoda
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.