FB Promo
Timisoara | Mobilizare pentru doua concerte gospel: se cauta 100 de coristi!
Vizite: 2250
12 aprilie 2013
Timisoara | Mobilizare pentru doua concerte gospel: se cauta 100 de coristi!
Timisoara | Mobilizare pentru doua concerte gospel: se cauta 100 de coristi!
Share |

Asociația Culturală TGP pregătește o nouă ediție Timișoara Gospel Project. TGP s-a impus deja ca un fenomen cultural aparte al Timișoarei, care adună în fiecare an tot mai mulți oameni cu muzica în sânge și un strop de nebunie. Proiectul constă într-un maraton de repetiții zilnice și se finalizează anul acesta în premieră cu două concerte, în 8 și 9 iunie. Ambele evenimente sunt caritabile, în beneficiul Centrului de Îngrijire Paliativă Casa Milostivirii Divine” și vor avea loc în sala Filarmonicii Banatul.

Căutăm oameni care rezonează cu spiritul TGP: Talent, Generozitate, Pasiune. Oameni entuziaști, dornici să îmbine plăcutul cu utilul, plăcerea de a cânta și generozitatea de a dedica timp pentru o cauză caritabilă. Noi le promitem că va fi o experiență ieșită din comun, o aventură muzicală, epuizantă și relaxantă în același timp. TGP este, îi avertizăm, o combinație de muncă, distracție și bucurie, care dă dependență”, ne-a declarat Dominic Samuel Fritz, președintele Asociației.

Cea de-a IX-a ediție Timișoara Gospel Project se desfășoară în perioada 31 mai – 9 iunie. Organizatorii îi așteaptă pe toți curajoșii între 15 și 99 de ani, cu experiență corală sau voce și ureche muzicală. Participarea este liberă, dar prezența este obligatorie la toate repetițiile, care vor avea loc în cele două week-end-uri și în fiecare seară din timpul săptămânii.

Cei interesați se pot înscrie începând din 15 aprilie și până în 19 mai pe site-ul Asociației, www.timisoaragospelproject.ro. Detaliile despre programul  repetițiilor vor fi disponibile tot pe site din aceeași dată.

Asociația Culturală TGP face apel la firmele și persoanele generoase din Timișoara să sprijine prin sponsorizări organizarea acestui proiect deosebit cu miză dublă în două sensuri: muzicală și caritabilă, dar și susținerea a două concerte eveniment. Cei interesați sunt rugați să contacteze organizatorii prin e-mail la adresa contact@timisoaragospelproject.ro sau să sune la numărul de telefon 0723132930 (Ildiko Csoke, coordonator proiect). 

 

Sursa: Timisoara gospel project
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.