FB Promo
Skyfall este filmul preferat al romanilor | A ajuns la incasari de 5 milioane de lei
Vizite: 1937
28 decembrie 2012
Skyfall este filmul preferat al romanilor | A ajuns la incasari de 5 milioane de lei
Skyfall este filmul preferat al romanilor | A ajuns la incasari de 5 milioane de lei
Share |
Filmul preferat al românilor de anul acesta este Skyfall, care a avut încasări de 5,3 milioane de lei și 300.509 spectatori, potrivit celei mai recente statistici a site-ului Cinemagia, pentru săptămâna 10-16 decembrie.
 
Topul celor mai vizionate filme continuă cu partea a doua din seria Twilight, pentru care 286.259 spectatori au plătit circa 4,7 milioane de lei. Filmul animat Madagascar 3: Europe Most Wanted a avut încasări de 3,61 milioane de lei și 191.384 spectatori.
 

Pe locul 4 se situează filmul Taken 2, la care au mers 138.290 de spectatori, care au plătit circa 2,43 milioane de lei pentru bilete. Pe locul cinci în top se află încă un film animat - Hotel Transylvania, cu încasări de 2,18 milioane de lei și 114.104 spectatori. 

Sursa: Capital
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.