FB Promo
"Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II", ultimul lungmetraj din franciza cu vampiri "Twilight", a primit, sambata seara, sapte premii Zmeura de Aur
Vizite: 1664
24 februarie 2013

"Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II", ultimul lungmetraj din franciza cu vampiri "Twilight", a primit, sambata seara, sapte premii Zmeura de Aur
Share |
Organizatorii ceremoniei Zmeura de Aur, eveniment care desemneaza cele mai proaste filme si prestatii ale actorilor, au ales sambata seara castigatorii din acest an, topul fiind condus de un film premiat la sapte categorii.
 
"Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II", ultimul lungmetraj din franciza cu vampiri "Twilight", a primit, sambata seara, sapte premii Zmeura de Aur, trofee care "recompenseaza" cele mai proaste filme si performante actoricesti, potrivit site-ului oficial al evenimentului, citat de Mediafax. 
 
Nominalizat la 11 categorii de premii, "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II" a primit Zmeura de Aur pentru cel mai prost film al anului, cea mai proasta actrita in rol principal (Kristen Stewart, premiata in aceasta categorie si pentru rolul din "Snow White and the Huntsman"), cel mai prost actor in rol secundar (Taylor Lautner), cea mai proasta distributie, cea mai proasta regie (Bill Condon), cel mai prost remake/ cea mai proasta continuare si cel mai prost cuplu pe marele ecran (Mackenzie Foy si Taylor Lautner).
 

 

Sursa: Agenda de Iasi
Foto: money
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.