FB Promo
Romtelecom, cel mai mare operator de comunicatii fixe de pe piata locala, a reintrodus in grila programele Pro TV S.A
Vizite: 2228
10 ianuarie 2013
Romtelecom, cel mai mare operator de comunicatii fixe de pe piata locala, a reintrodus in grila programele Pro TV S.A
Romtelecom, cel mai mare operator de comunicatii fixe de pe piata locala, a reintrodus in grila programele Pro TV S.A
Share |
Romtelecom, cel mai mare operator de comunicații fixe de pe piața locală, a reintrodus în grilă programele Pro TV S.A., cele două companii ajungând la o înțelegere. Deși inițial Pro a cerut de trei ori mai mult decât suma primită anul trecut, la sfârșitul negocierii nu a mai primit nici un ban în plus.
 
Surse din piață au declarat pentru ECONOMICA.NET că Romtelecom va plăti pentru distribuția canalelor Pro TV S.A. 4 milioane de euro. Asta deși în negocierea inițială, anterioară momentului în care posturile PRO au fost scoase din rețelele Romtelecom, acceptase suma de 6 milioane de euro, jumătate față de banii solicitați de compania deținută de CME în decursul anului trecut.
 
Pro TV S.A. a cerut operatorului, potrivit unor surse din piață, 12 milioane de euro, de trei ori mai mult față de anul trecut. Negocierile au eșuat inițial, iar Romtelecom a scos din grila, începând cu 3 ianuarie 2013, cele 11 canale ale Pro.
 

Romtelecom și grupul Pro TV S.A. au ajuns la un acord în baza căruia canalele grupului au reintrat în grila Dolce din data de 9 ianuarie 2013: Pro TV, Acasa TV, Pro Cinema, Acasa Gold, sport.ro, MTV, Pro TV International, VH1, PRO TV HD, Acasa HD și sport.ro HD.  

Sursa: Economica
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.