FB Promo
Reteaua de socializare Facebook pregateste o aplicatie care va spune prietenilor unde va aflati
Vizite: 1860
5 februarie 2013
Reteaua de socializare Facebook pregateste o aplicatie care va spune prietenilor unde va aflati
Reteaua de socializare Facebook pregateste o aplicatie care va spune prietenilor unde va aflati
Share |

Facebook pregătește o aplicație care va spune prietenilor dumneavoastră aflați în apropiere unde vă aflați. Ce părere aveți?

Facebook dezvoltă o nouă aplicație care detectează locul în care se află utilizatorul și împarte informația cu prietenii acestuia care se află în aceeași zonă, conform unei surse Bloomberg, citată de Mashable.

Aplicația va fi lansată în luna martie, și va rula chiar dacă nu este deschisă pe telefoanele utilizatorilor, spune Bloomberg. Spre exemplu, utilizatorul X ar putea primi o notificare conform căreia utilizatorul Y este după colț, chiar dacă nici unul dintre ei nu folosește aplicația în acel moment.

Facebook pare foarte interesată de împărtășirea locului în care se află utilizatorii. Compania a testat o funcție numită "Find Friends Nearby" (găsește prietenii din apropiere - n.r.) în aplicația sa mobilă în luna iunie a anului trecut. Funcția avea ca scop întâlnirea de noi persoane, iar utilizatorii puteau adăuga pe cineva numit Ion Popescu, pe care l-au întâlnit la o petrecere, fără să îl confunde cu zecile sau sutele de Ion Popescu existenți pe Facebook. Compania a renunțat, însă, la această funcție.

Sursa: Economica
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.