FB Promo
Premiile European Border Breakers 2013| Grupul francez C2C castiga premiul publicului
Vizite: 1965
10 ianuarie 2013
Premiile European Border Breakers 2013| Grupul francez C2C castiga premiul publicului
Premiile European Border Breakers 2013| Grupul francez C2C castiga premiul publicului
Share |
Câștigătorii din 2013 ai premiilor European Border Breakers („premiile EBBA”), care aduc în centrul atenției cele mai bune piese nou‑lansate în muzica europeană cu încasări de succes la nivel transfrontalier, au fost recompensați în cadrul Festivalului Eurosonic Noorderslag, la Groningen, în Olanda. Marele câștigător al serii a fost grupul francez de DJ, C2C, care și-a adjudecat premiul publicului, anunțat în direct, în cadrul ceremoniei desfășurate după alegerea prin vot online a „celor mai buni dintre cei buni”. 
 
Adresez cele mai calde felicitări grupului C2C – sper că premiul EBBA al publicului îi va spori și mai mult recunoașterea internațională și succesul de casă”, a declarat Androulla Vassiliou, comisarul european pentru educație, cultură, multilingvism și tineret, după anunțarea câștigătorului.
 

Evenimentul i-a avut drept amfitrioni pe britanicul Jools Holland, prezentator TV și lider de trupă, și pe olandeza Birgit Schuurman, cântăreață și actriță, și va difuzat în cadrul programelor de radio și televiziune din întreaga Europă în următoarele săptămâni. 

Sursa: Comisia europeana
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.