FB Promo
PRO TV, ACASA TV si MTV vor fi SCOASE din grila abonatilor Dolce-Romtelecom incepand cu 3 ianuarie 2013
Vizite: 2766
27 decembrie 2012
PRO TV, ACASA TV si MTV vor fi SCOASE din grila abonatilor Dolce-Romtelecom incepand cu 3 ianuarie 2013
PRO TV, ACASA TV si MTV vor fi SCOASE din grila abonatilor Dolce-Romtelecom incepand cu 3 ianuarie 2013
Share |

Canalele de televiziune din portofoliul PRO TV SA vor fi scoase din grila abonaților Dolce începând cu 3 ianuarie, după ce Romtelecom nu a agreat condițiile de reînnoire cerute de PRO TV pentru contractul de transmisie, relateaza Realitatea.

"În decursul negocierilor începute în luna septembrie, ROMTELECOM nu și-a arătat disponibilitatea de a plăti pentru canalele PRO TV un preț care să exprime valoarea corespunzătoare pe care canalele PRO TV o reprezintă în prețul plătit de fiecare abonat ROMTELECOM", precizează un comunicat al postului.

"Succesul financiar al distribuitorilor de canale de televiziune, precum Romtelecom, se bazează în primul rând pe atractivitatea PRO TV și a altor canale românești, care determină într-o proporție covârșitoare decizia de abonare. PRO TV face în fiecare an investiții masive în conținut pentru a satisface așteptările telespectatorilor. Este corect ca valoarea acestui conținut, pentru care distribuitori precum ROMTELECOM obțin venituri din abonamente, să se reflecte în prețul pe care furnizorii acestor servicii îl vor plăti de acum înainte PRO TV", a declarat Anca Budinschi, Director General PRO TV SA.

 

Sursa: Realitatea
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.