FB Promo
Păcăleală de 1 APRILIE - YouTube anunță că se va închide | VIDEO
Vizite: 3438
1 aprilie 2013
Păcăleală de 1 APRILIE - YouTube anunță că se va închide | VIDEO
Păcăleală de 1 APRILIE - YouTube anunță că se va închide | VIDEO
Share |
Site-ul YOUTUBE a respectat tradiția păcălelilor de 1 APRILIE, anunțând că se va închide, duminică, și că a ales un juriu care va desemna, peste 10 ani, cel mai bun videoclip publicat de la lansarea acestei platforme.
 
Într-un videoclip ce are o durată de 3 minute și 32 de secunde, intitulat "YouTube pregătit să aleagă un învingător", postat pe site, directorul general al YouTube, Salar Kamangar, a anunțat că această platformă online se va închide la sfârșitul zilei, înainte de a lansa un concurs pentru desemnarea celui mai bun videoclip postat vreodată aici.
 

 

Sursa: Mediafax
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.